AARDBEIEN VLAAI ZANDDEEG

1147

€ 27
95

Voor onze aardbeienvlaaien zoekt onze groenteman de beste Hollandse aardbeien uit. Lekker zoet, maar wel stevig. Onze banketbakkers bakken krokante bodems van zanddeeg en koken verse banketbakkersroom. Nadat de aardbeien op de vlaai zijn gelegd, komt hierop een laagje vruchtengelei om de aardbeien mooi vers te houden. Een rand victoriabeslag (amandelschaafsel met suiker en citroenrasp) maakt de vlaai helemaal af. Je proeft het voorjaar!

Kies de juiste productvariatie
Wilt u extra slagroom erop?
Wilt u uw vlaai gesneden hebben?
Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Allergene stoffen

EI Gluten Melk Noten

Gluten, Tarwe, Melk, Ei, Noten, Amandelen

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C